Opendeurweekend Pelletfactory

Naar jaarlijkse gewoonte houden we opnieuw een opendeurweekend in september.  Het Pelletfactory opendeurweekend is reeds een bekend evenement in de streek, waar veel mensen naartoe komen.

Acties op pellets & kachels

Tijdens ons opendeurweekend kan u bij Pelletfactory ook genieten van verschillende acties op pellets, pelletkachels en terrasverwarmers.  Kom zeker langs en ontdek onze warme aanbiedingen!

Spring gerust eens binnen

Tijdens ons opendeurweekend staan onze deuren natuurlijk wagenweid open.  Wij verwelkomen al onze gasten met een drankje en een hapje.  Zo kan jij rustig onze showroom ontdekken, informeren naar onze nieuwste pelletkachels of een terrasverwarmer op pellets.  Wist je trouwens dat je bepaalde terrasverwarmers in 1-2-3 kan ombouwen tot een BBQ?

Neem zeker ook een kijkje in ons magazijn.  Wees verzekerd van een grote voorraad houtpellets.  Naast onze gewone voorraad pellets stockeren wij ook de voorraad van verschillende klanten.  Zo hoef jij thuis geen grote ruimte te voorzien om je pellets te stockeren.  Wij doen dit voor u en jij vraagt jouw pellets op afroep.

opendeurweekend pelletfactory

Save the date

Opendeurweekend Pelletfactory:

Wanneer:
zaterdag 30 september
zondag 1 oktober

Waar:
Pelletfactory
Lichterstraat 75
2870 Puurs

Blijf op de hoogte