Pelletfactory koopt zijn pellets bij vaste leveranciers die hoge kwaliteit leveren. Zodat we u het hele jaar door kwaliteitsvolle pellets kunnen aanbieden

We verkopen pellets zowel aan groothandelaars als consumenten in 10 & 15 kg zakken. Heeft u een groter aantal pellets nodig? Geen probleem, wij leveren ook in big bags (900 kg).

Moest je thuis geen plaats hebben om een groot aantal pellets te stockeren, dan kan u ze in ons  magazijn (van 2.000 m²) GRATIS achterlaten en ze komen ophalen wanneer u maar wil.

Sinds 2016 zijn wij ook gestart met de verkoop van pelletkachels met een ruim assortiment in zowel stijl als vermogen.

U kan ook bij ons terecht voor het nodige onderhoud en eventuele herstellingen van uw pelletkachel.

Onze pellets leveren wij zowel per volle pallet bij u aan huis of u kan deze zelf komen afhalen in onze afhaalshop te Puurs.

Van mazout tot pellets

Maak kennis met de Pelletfactory

1

1967

VDB Mazout

Begin jaren zestig zijn grootvader en vader Vandenbussche gestart met de verkoop van mazoutkachels welke in die tijd een zeer snelle opmars kenden als nieuwe bron van verwarming.

2

2000

Een derde generatie

Guy & Pascal breiden het mazoutbedrijf uit met de opbouw van een benzinestation. Om hier iedereen zo goed mogelijk te servicen, hebben ze hier ook een shop en carwash aan toegevoegd.

3

2013

Verkoop van pellets voor de toekomst

Omdat mazout soms een dure kost kan worden en we steeds onze klanten zo goed mogelijk willen helpen, besloten we in 2013 om te starten met houtpellets aan te bieden. Hiermee bieden we een goedkopere en ecologischere manier aan om uw woning te verwarmen.

brandende pellets

4

2016

Meer dan alleen brandstof

Met enkel brandstof, creëer je nog geen warmte. Daarom hebben we besloten om ook pelletkachels aan te bieden en zo een totaaloplossing naar de markt te brengen. Een oplossing waar wij zowel de pellets, als de kachels voorzien.

5

2021

Onze klanten weten al hoe gezellig pellets zijn in de woning vandaar de uitbreiding om hen deze beleving ook in hun tuin te kunnen laten beleven. Ons gamma wordt vanaf heden uitgebreid met sfeerkachels, terrasverwarmers en bbq en dit alles op pellets natuurlijk. U ziet u kan pellets het hele jaar door gebruiken!

Zit je nog met enkele vragen? Neem contact op!