Lifestyle & Wonen VTM

Lifestyle & Wonen, het bekende programme over leven en wonen op VTM, kwam op bezoek bij Pelletfactory.  In deze aflevering praten Mariska (presentatrice) en Guy (Pelletfactory) over de mogelijkheden van pelletkachels en de lage verwarmingskost van pellets.

Heb je deze aflevering Lifestyle & Wonen gemist op VTM?  Bekijk hieronder de opname.

Mariska ontdekt de pelletkachel

Tijdens de intro van Pelletfactory spreekt presentatrice Mariska per ongeluk over gaskachels.  Een begrijpelijk misverstand vermits de huige pelletkachels een mooi uiterlijk en prachtig vlammenspel vertonen.  Maar niets is minder waar Mariska, deze kachels zijn pelletkachels!

Guy, zaakvoerder bij Pelletfactory, informeert Mariska over de mogelijkheden van pelletkachels en de lage verwarmingskost van pellets.

Terrasverwarmers op pellets

Niets is zo gezellig om op een koude zomeravond of een gezellige winterbarbecue u te verwarmen aan een terrasverwarmer.  Maar moet die terrasverwamer echt op gas werken?  Is er geen alternatief nu gas zo duur is?

De presentatrice van Lifestyle & Wonen zit, zonder dat zij het weet, naast enkele terrasverwarmers op pellets.  Met hun prachtig vlammenspel en mooie vormgeving zijn deze terrasverwarmers een lust voor het oog.

Jawel, u leest het goed.  Er bestaan verschillende terrasverwarmers op pellets.  Sommige modellen, zoals de Relax en Grill Olio, kan je zelfs ombouwen naar een BBQ op pellets.  Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.

lifestyle & wonen

etna

lifestyle & wonen

qube

lifestyle & wonen

relax en grill eva olio

Pelletkachels voor elk interieur

Tijdens Lifestyle & Wonen gaat men op zoek naar nieuwe lifestyle en interieur tips.  Daarbij denk je niet snel aan je verwarming.  Doch, in tegenstelling tot centrale verwarming of een klassieke houtkachel, kan je pelletkachels wel sfeervol en “stylish” integreren in jouw interieur.

Pelletkachels bestaan zowel in klassieke als moderne vorm, waarbij er bovendien een veelvuldigheid een kleuren beschikbaar is.  Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de trendy Hydro 20 kachel, terwijl je in een moderne woning met veel ruimte kan opteren om de unieke Trevisie pelletkachel op de scheiding van leefruimte en eetkamer te integreren.  De Trevisie is een op en top desing kachel waarbij het vlammenspel langs 3 zijden te aanschouwen is.

Ben je op zoek naar de juiste pelletkachel voor jouw woning, maak uw keuze uit ons aanbod pelletkachels of contacteer ons voor een afspraak.

Pellets zijn duurzaam

Pellets zijn een duurzaam producht.  Men produceerd pellets uit restafval van zaagsel en houtsnippers.  Tijdens het persen tot pellets worden er geen bindmiddelen of chemicaliën toegevoegd, maar werkt men enkel met de natuurlijke restanten van hout.  Hierdoor zijn pellets milieuvriendelijk en duurzaam.

Daarnaast heb je met pellets het voordeel van de lagere stookkost.  Verwarmen met pellets kost ongeveer 1/4 van de stookkosten van gas.  Dat is toch een aanzienlijk verschil.

Advies vragen

Heb je na het bekijken van onze reportage op Lifestyle & Wonen nog vragen over pelletkachels?  Contacteer ons vrijblijvend of bezoek onze showroom op afspraak.

Blijf op de hoogte